Soof Retreats
soof retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

soof retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

Soof Retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

soof retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

Soof Retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

Soof Retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

Soof Retreats

Erleben Sie das Soof-Gefühl

Bewertungen

Gästebewertungen

Lesen Sie, wie unsere Gäste ihren Urlaub erlebt haben.

462 bewertungen
  1. 7,4

    Leuk en goed huisje. Mooi ingericht en stijl van deze tijd. Wij voelde ons wel thuis in de lodge.

    Februar 2024 - Dennis v. übernachtete in Luxuriöse Lodge am Wasser im Soof Heuvelrug

  2. 9,7

    Klein park nieuw en prachtige huisjes, vriendelijke mensen, makkelijk contact.

    Februar 2024 - Esther G. übernachtete in Luxuriöse Lodge mit Hot Tub im Soof Heuvelrug

  3. 10

    Wij hebben het als bijzonder aangenaam ervaren. Ons huisje was goed, ruim en modern ingericht. De inrichting was luxe en van alle gemakken voorzien. Wat we gevragen hadden was er allemaal. De ontmoetingen met de medewerkers waren prima en erg vriendelijk.

    Februar 2024 - Walter v. übernachtete in Luxuriöse Lodge für 6 Personen im Soof Heuvelrug

  4. 9,4

    Het was leuk! En ontspannen!

    Februar 2024 - Nazila B. übernachtete in Luxuriöse Lodge mit Hot Tub im Soof Heuvelrug

  5. 10

    Geweldig! Wat een mooi park en werkelijk fantastisch huis! Wij waren op zoek naar een park wat rustig is. Dus zonder een enorme plaza, maar wel met een receptie voor persoonlijk contact, mocht dat nodig zijn. En dat is gelukt! Prachtige huisjes in een mooi park, vlakbij een wandelgebied en dichtbij een paar leuke plaatsjes. Voor ons precies wat we zochten.

    Februar 2024 - René v. übernachtete in Luxuriöse Lodge am Wasser im Soof Heuvelrug

  6. 10

    Heerlijk 7dagen geweest waarvan 2dgn met 4"grote" kinderen. De lodge is prachtig Warm en sfeervol en dat is zeker in februari een must, je leeft toch iets meer uren in je lodge dan in de zomer. Veel privacy ervaren. Kortom fantastisch.

    Februar 2024 - Klasien t. übernachtete in Luxuriöse Lodge am Wasser im Soof Heuvelrug

  7. 9,5

    Mooie lodge, fijne keuken en heerlijk warm en mooie ligging.

    Februar 2024 - Loubna S. übernachtete in Luxuriöse Lodge mit Hot Tub im Soof Heuvelrug

  8. 7,9

    De sjieke kamers, de hottub en de service!

    Februar 2024 - Esther v. übernachtete in Luxuriöse Lodge mit Hot Tub im Soof Heuvelrug

  9. 8,2

    De rust op het park was erg prettig. Ook dat je vanuit het park direct de natuur ik loopt was voor ons echt positief. Daarnaast was de accommodatie prima in orde.

    Februar 2024 - Peter Andre V. übernachtete in Luxuriöse Lodge mit Hot Tub im Soof Heuvelrug

  10. 7,8

    Nette lodge met goede faciliteiten. Mooi onderhouden terrein. Wij gebruikten 1 lodge als hoofdlocatie en er waren twee extra stoelen en een extra koelkast geplaatst. Goed meegedacht.

    Februar 2024 - Arina S. übernachtete in Luxuriöse Lodge für 6 Personen im Soof Heuvelrug